|
|
Konu Araçları |
ankara, ata, bilgileri, ilköğretim, korkut, okulu, sincan |
Korkut Ata İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Korkut Ata İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Erişim Bilgileri - Korkut Ata İlköğretim Okulu Tanıtımı - Korkut Ata İlköğretim Okulu Resimleri - Korkut Ata İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ 1- Ülke kalkınmasında rol alacak,topluma faydalı,örnek öğrenci yetiştirmek 2-İlk ve Ortaöğretim düzeyinde ortak bir genel kültür vermek 3-Kendisiyle ve toplumla barışık,öğrenmeyi öğrenen,bilgi üreten, gelişime açık,sorumluluklarının bilincinde,rekabetçi, paylaşmayı bilen,bilimsel düşünen Atatürkçü bireyler yetiştirmektir 4-Ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edilmesinde önemli katkı sağlayacağı inancının verilmesine yönelik çalışmalar yapmaktır VİZYONUMUZ Sosyal,kültürel,bilimsel alandaki her tür yenileşme ,gelişme ve değişmeyi yakından takip eden, uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen, gücünü tarihi geçmişinden alan örnek bir ilköğretim kurumu olmaktır Korkut Ata İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Korkut Ata İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Korkut Ata İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Korkut Ata İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Korkut Ata İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: KORKUT ATA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMANLI MAH PAŞA SOK NO:5 SİNCAN/ANKARA Telefon Numarası: 3122642934 Faks Numarası: 3122642945 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Korkut Ata İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|