|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, ilköğretim, merkez, okulu, yenimahalle |
![]() |
Yenimahalle İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenimahalle İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Yenimahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yenimahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yenimahalle İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Yenimahalle İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 555971 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : MERKEZ İl Merkezine Uzaklığı : 3 İlçe Merkezine Uzaklığı : 3 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 11 Öğrenci Sayısı : 143 Diğer Personel Sayısı : 4 Şube Sayısı : 8 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Yenimahalle İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: YENİMAHALLE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni Mahalle ![]() Telefon Numarası: 4662123946 Faks Numarası: 4662126534 E-mail Adresi : yenimahalleilkogretimokulu@hot mail ![]() Web Adresi: Yenimahalle İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|