Kızören İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızören İlköğretim Okulu Karatay KonyaKızören İlköğretim Okulu Hakkında - Kızören İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızören İlköğretim Okulu Resimleri - Kızören İlköğretim Okulu İletişim Kızören İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızören İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızören İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızören İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kızören İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kızören İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1994-1995 öğretim yılında taşıma merkezi olarak eğitim öğretime başladı Okulumuz iki katlı olup 13 derslikten ibarettir Ayrıca okul bahçesinde yemekhane, kantin ve 6 dairelik lojman bulunmaktadır Kızören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KIZÖREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Konya Aksaray Yolu 70 Km Kızören Köyü Karatay/KonyaTelefon Numarası: 3323880050 Faks Numarası: 3323880050 E-mail Adresi: karataykizorenioo@gmail comWeb Adresi: - http://kizorenioo meb k12 trKızören İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|