|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, cemal, ergün, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaCemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Tanıtım - Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri - Cemal Ergün İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cemal Ergün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun temeli 1998 tarihinde atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() Bodrum katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs ![]() ![]() Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, 9 derslik,1 öğretmenler odası, 1 memur odası,1 labaratuvar ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Cemal Ergün İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 233 00 69 Okulun Faksı: (236) 233 00 69 Okulun Adresi: Uncubozköy Mahallesi 5508 Sokak No:1 Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 813699@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cemal Ergün İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|