|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, iyibilir, merkez, muğla, nazmi, okulu, zehra |
![]() |
Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Merkez MuğlaNazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Hakkında - Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Tanıtım - Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Resimleri - Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Nazmi - Zehra İyibilir İlköğretim Okulu il merkezinin Karamehmet Mahallesi Sekibaşı Semtinde 5 derslikli olarak, 5 dönümlük arsa üzerine, hayırsever işadamı Hacı Nazmi İyibilir ve eşi Hacı Zehra İyibilir tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZDA İLK GÖREV YAPANLAR 1- Mehmet KURT (Okul Müdürü) 2- Asım ÖZTÜRK (Öğretmen) 3- Remzi ŞİMŞEK (Öğretmen) 4- Sabri Zeki ACAR (Öğretmen) 5- Enes KAŞIKARA (Öğretmen) 6- Nuray SARI (Öğretmen) 7- Şevki DALl (Hizmetli) OKUL YAPTIRMAYA NASIL KARAR VERDİ Marmaris'te açmış olduğu şirkette otururken, bu ilçede tek okulun olduğunu düşündü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 252 214 80 89 Okulun Faksı: 252 214 89 43 Okulun Adresi: Karamehmet Mahallesi Sekibaşı Sokak Sekibaşı Camîî Yanı Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 714679@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nazmi Zehra İyibilir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|