|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kemal, menemen, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Kemal İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Menemen İzmirŞehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şehit Kemal İlköğretim Okulu 1887 tarihinde Ahıdır mahallesinde Resmi Kız İlkokulu olarak açılmıştır ![]() ![]() 1914 yılında İttihad-ı Terakki Cemiyeti tarafından Vali Rahmi Bey zamanında Kaymakam Adli Eliyle temeli atılan ve 1932 yılında Vali Kazım DİRİK zamanında ikmal edilen şimdiki binasına yerleşmiştir ![]() 1935 yılında tam devreli olmuştur ![]() 17 Kasım 1990 tarihinde Menemen Lisesi Orta Kısmı, Menemen Lisesinden ayrılarak Şehit Kemal İlkokulu ile birleştirilmiş ve Şehit Kemal İlköğretim okulu adını almıştır ![]() ![]() Cumhuriyetin kuruluş yıllarında Menemen merkez okullarında 225 öğrenci varken bu gün Şehit Kemal İlköğretim okulunda 51 Öğretmen 1500 civarında öğrenci ile eğitim öğretim vermektedir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuzun Hizmet Binası: Okulumuzda iki bina ve bir de ana sınıfı binası bulunmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Şehit Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: (232) 8321330 Okulun Faksı: (232) 8326663 Okulun Adresi: ESAT PAŞA MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Şehit Kemal İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 244838@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Hüsnü OKUMUŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|