Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, faruk, ilköğretim, manisa, meriç, merkez, okulu, ömer

Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Hakkında - Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Resimleri - Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu İletişim

Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Göz Doktoru Dr Ömer Faruk Meriç tarafından yaptırılarak 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığına armağan edilmiştir Dr Ömer Faruk Meriç İO 2002–2003 Öğretim yılında Eğitim – Öğretime açılmıştır

Okulumuz 5400 m2 alan üzerinde 1500m2 kapalı alanda üç katlı bina olarak inşa edilmiş olup, 1 Bilg Lab, 1 Fen Lab Ve 2 Ana sınıfı olmak üzere toplam 16 derslikten oluşmaktadır Okul binamızın öğrenci kapasitesi 390 kişiliktir Ancak öğrenci alım bölgemizdeki öğrenci yoğunluğundan dolayı okulumuzda ikili öğretim yapılmakta olup okulumuzda derslik sistemi ile eğitim öğretim devam etmektedir 2010–2011 öğretim yılın itibari ile okulumuzda 641 öğrenci öğrenim görmektedir Sınıflarımızdaki ortalama öğrenci sayısı 27’dir

Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 231 01 17
Okulun Faksı: (236) 231 01 17
Okulun Adresi: Ahmet Bedevi Mah 500 Sok
Okulun Web Adresi: http://dromerfarukmerick12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 885099@mailmebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dr Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com