Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, nevşehir, okulu, sarıhıdır, ürgüp

Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Sarıhıdır İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Sarıhıdır İlköğretim Okulu

1948 yılından günümüze kadar eğitim öğretime ara vermeden devem etmektedir Adını köyün adından alan okulda eğitim öğretim faliyetleri birleştirilmiş sınıflı olarak devam etmektedir 678 sınıflar Avanos Nazife Mustafa Ergün İlköğretim Okuluna taşınmaktadır Okula 1962 yılında bir derslik, 1968 yılında iki derslik ilavesi yapılmış olup, bugün dört dersliklidir 2004-2005 ders yılında anasınıfı açılmıştır 2005 yılında kalorifer tesisatı döşenmiştir Bir lojmanı vardır Okulda dört derslikten üçü sınıf olarak kullanılmakta olup, diğer sınıf çok amaçlı salon olarak kullanılmaktadır Bir idari oda ve bir araç-gereç odası bulunmaktadır Okul, 2007-2008 eğitim öğretim yılında iki kadrolu öğretmen ve bir usta öğretici olmak üzere üç öğretmen bulunmaktadır 15′i anasınıfında olmak üzere toplam 52 öğrenci ile eğitim öğretime devam etdilmektedir
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SARIHIDIR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Sarıhıdır Köyü Ürgüp /Nevşehir
Telefon Numarası: 3843637077
kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com