|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dikili, ilköğretim, izmir, okulu, rüştü, tüfekçioğlu |
![]() |
Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Dikili İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Dikili İzmirCan Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Tüm öğrencilerimizin OKS SBS VE BURSLULUK sınavlarında başarının artmasını sağlamak İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Her Veli Ve Herkes, Öğrencilerine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatın Verildiğini Bilsin ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Velilerimiz, Öğrenme Sürecine Aktif Olarak Katılsın Ve Bilinçli Olsun ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Hem Öğretenler Hem De Öğrenenler Birbirlerinin Öğrenmesine Ve Birbirlerinin Gelişimine Yardımcı Olmanın Önemine İnansın Ve Mutluluğunu Yaşasın ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimiz, Niçin Öğrendiğini İrdeleme Gücüne Sahip Olsun İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Çalışanlar Gerekenleri Yaparken Kendilerinden Emin Olsun ![]() ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Herkes Her Gün Daha İyiye Daha Güzele Ulaşmak İçin Çalışsın ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Her Davranış Her Olay Her Faaliyet Sevgiye Dayalı Olsun ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda, Öğretenler Ve Öğrenenler Kalite� Yi Bir Hayat Tarzı Olarak Benimsesin Ve Uygulasın ![]() İstiyoruz Ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan Mezun Olan Her Öğrenci Mesleği İle İlgili Yüksek Öğrenim Yapabilsin ![]() Eylem olmadan Vizyon bir Rüyadır ![]() Vizyon olmadan Eylem vakit geçirmektir ![]() Eyleme sahip bir Vizyon ise Dünyayı değiştirmektir ![]() Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Dikili Okul Adresi : Dikili İzmir Okul Telefonu : 0 232 6713518 Okul Faks : http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Web Sitesi : Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Can Rüştü Tüfekçioğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|