|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, düzlen, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Düzlen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düzlen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaDüzlen İlköğretim Okulu Hakkında - Düzlen İlköğretim Okulu Tanıtım - Düzlen İlköğretim Okulu Resimleri - Düzlen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Düzlen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulda Anasınıfı Mevcut olup birinci kademe öğrencileri (1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kemal Asiltürkİlköğretim Sınıflarımız 1-2-3 Birleştirilmiş Sınıf, Öğretmeni: Kemal ASİLTÜRK(Müdür Yetkili Öğretmenimiz) 4-5 Birleştirilmiş Sınıf, Öğretmeni: Bahar BİLGİN Ana Sınıfı (5-6 yaş grubu) Selma ALP ACAR Düzlen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 2641058 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://duzlenio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Manisa merkezine 36 km uzaklıktadır ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Düzlen İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|