![]() |
Ulukent İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulukent İlköğretim Okulu Menemen İzmirUlukent İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ulukent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Amaçlar: Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı kalarak iyi bir vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak ![]() ![]() ![]() Seviye, derece: İlköğretim, Normal Öğretim Müdürleri: Mehmet ŞERAN, Ümit ÖZKANAT, Ata DURGUN, Muharrem TÜRKOĞLU Okutulan Yabancı Dil: İngilizce Okulun Özellikleri: Gündüzlü, karma, normal öğretim Okulun Seçmeli Dersleri: Bilişim Teknolojileri, Sportif etkinlikler, Satranç Öğrenci Başarısı: Okulumuzdan mezun olan öğrenciler genellikle meslek liseleri, düz liseler ve anadolu liselerine devam etmekteler ![]() ![]() Binanın Özellikleri: Bina kaloriferle ısınmakta, yakıt ise kömürdür ![]() ![]() Dershaneler: 16 derslik, 1 kütüphane, 1 bilgi teknoloji sınıfı, 1 laboratuvar, 1 teknoloji tasarım atolyesi, 1 arşiv, 2 öğretmenler odası, 1 memur odası, 1 kantin, 1 anasınıfı, 1 kazan dairesi, kömür ve odun deposu, 1 rehberlik odası vardır ![]() Bahçe ağaçlandırılmış ![]() Bahçeye çok amaçlı kapalı salon yapımı için belde Belediye Başkanı ile temasa geçildi ve yapımı konusunda söz alındı ![]() ![]() Ulukent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 8332756 Okulun Faksı: 232 8332104 Okulun Adresi: Ulukent Beldesi Cumhuriyet Mahallesi İstiklal Caddesi No:1 Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Ulukent İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ulukent İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|