Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, nevşehir, okulu, taşkınpaşa, ürgüp

Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Taşkınpaşa İlköğretim Okulu

Taşkınpaşa İlköğretim Okulu, 1915 yılında hizmete açılmış, 1986 yılına kadar eski binada eğitim öğretime devam etmiş ve bu tarihte şu andaki binasına taşınmıştır Okul, Ürgüp ilçesine bağlı Taşkınpaşa köyünde bulunmaktadır Okulda 3 sınıf bir araç gereç odası ve bir de müdür odası bulunmaktadır Okulda 2004 yılında anasınıfı açılmıştır Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır 1,2 ve 3 sınıf bir arada, 4 ve 5 sınıf bir arada eğitim görmektedir İki sınıf öğretmeni ve bir anasınıfı (usta öğretici ) görev yapmaktadır Okul, Ürgüp’e 18 km uzaklıktadır Nevşehir’e uzaklığı 38 km’dir Herhangi bir toplu taşıma ile ulaşım yoktur Okulun lojmanı bulunmamaktadır
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞKINPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Taşkınpaşa Köyü Urgüp/Nevşehir
Telefon Numarası: 3843577676
kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com