|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kağan, konya, oğuz, okulu, selçuklu |
![]() |
Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaOğuz Kağan İlköğretim Okulu Hakkında - Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Tanıtım - Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuz Kağan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz İl Özel İdare tarafından 1989 yılında yapılarak eğitim ve öğretime ilk defa Selçuklu Anadolu Lisesi olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 12 derslikte 810 öğrenci ile ikili öğretim yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: OĞUZ KAĞAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: M ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322450398 Faks Numarası: 3322466000 E-mail Adresi: Web Adresi: - Oğuz Kağan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için |
![]() |
![]() |
|