![]() |
Türdü İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türdü İlköğretim Okulu Merkez MuğlaTürdü İlköğretim Okulu Hakkında - Türdü İlköğretim Okulu Tanıtım - Türdü İlköğretim Okulu Resimleri - Türdü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Türdü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sekiz derslikli birinci bina, hayırsever H ![]() ![]() ![]() ![]() Eşi Halil İbrahim TÜRDÜ tarafından yaptırılan Türdü 100 ![]() ![]() Okulumuz 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca okulumuz 1999 yılından bu yana � Avrupa�da Sağlığı Geliştiren Okullar Ağı� kapsamında Türkiye�deki 25 okuldan biridir ![]() ![]() Toplam derslik sayımız 38, yönetim odası 3, öğretmen odası1, işlik 2, ev ekonomisi1, kitaplık1, Bilgi Teknolojisi Labaratuvarı 1, Sağlık Proje Odası 1, Rehberlik Servisi 1 odadır ![]() Okulumuzun oturduğu alan 9 ![]() ![]() Okulumuzda bugüne değin görev yapan Okul Müdürleri; Ünal DOGU, Yener TOKCAN, İsmail ŞEN , Ahmet SARAÇ, Mehmet KARAKAŞ ve Osman YAĞLI�dır ![]() Okulumuz öğretmenlerinin branşlara göre dağılımı; Matematik 3, Sosyal Bilgiler 2, Türkçe 3, Fen Bilgisi 3, İngilizce 4, Teknoloji ve Tasarım 2, Beden Eğitimi 1, Müzik 2, Sınıf Öğretmenleri 21, Anasınıfı Öğretmeni 4�tür ![]() ![]() ![]() Türdü 100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son yıllarda okulumuza olan yoğun ilgiden dolayı sınıf mevcutları hızla artmış, her sınıf 40 öğrencinin üzerine çıkmıştır ![]() ![]() Okulumuzdaki tüm etkinlik ve çalışmalarda veli-okul-Öğretmen işbirliğinin en güzel örnekleri sağlanarak okul işleyişinde büyük başarılara ulaşılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 3,4,5,6,7 ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() Ayrıca okulumuzdaki temizlik hizmetleri, bir temizlik şirketine ihale edilerek temizlik şirketi tarafından yürütülmektedir ![]() OKULUN BİNA DURUMU a) Binanın özellikleri : (Isınma,aydınlatma,su ve kanalizasyon) Kömür ve odun (kalorifer-elektrik-şehir suyu-foseptik çukuru) b)Derslik sayısı : 38 (3 derslik anasınıfı dahil) c)Laboratuar : (Araç gereç durumu) Araç ve gereçlerin listesi dolaplarda ve öğretmenlerde zimmetlidir ![]() ![]() d)Okul ve sınıf kitaplıkları : II ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e)Atelye durumu :l ![]() ![]() ![]() f) Depo,ambar ve arşiv var ![]() ![]() g)Spor salonu yok ![]() ![]() h)İdare odaları :ll ![]() ![]() ![]() i)Diğer sosyal faaliyetler için ayrılmış yerler: Yok ![]() j)Sağlık OdasI : Var ![]() k)Bilgi Teknolojisi sınıfı : Var ![]() I)Daktilografi salonu,revir: Yok ![]() m)Bahçenin alanı,ağaçlandırılması,çiçekle ndirilmesi çalışmaları,korunması yapılmaktadır ![]() o)Yönetici Sayıs ı :1 Müdür,2 Müdür Yardımcısı ![]() p)Branşlara Göre Öğretmen Dağılımı: Matematik:3 Sosyal Bilgiler 2 Türkçe 3, Müzik 1, Fen Bilgisi 2 İngilizce 4 Teknoloji ve Tasarım 2 Beden Eğitimi 1, Sınıf Öğretmeni 23 Anasınıfı 4 Dinkültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni 2 Bilgisayar 1 r)Memur,Hizmetli,Teknisyen Sayıları:2 Hizmetli, 1 Memur, 1 Sözleşmeli Memur bulunmaktadır ![]() Türdü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 2522141921 Okulun Faksı: 2522146645 Okulun Adresi: Orhaniye Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://turdu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 186335@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Türdü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|