|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güreli, ilköğretim, merkez, muğla, okulu, recai, vali |
![]() |
Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Merkez Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Merkez MuğlaVali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İletişim Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Muğla Merkez Karşıyaka Mahallesi Yıldırım sokakta, Muğla’nın eski yerleşim alanı olan Saburhane mevkiindedir ![]() 2007 Yılında Eğitim Öğretime açılan okulumuzda 10 derslik, 1 fen laboratuarı, bilgisayar sınıfı, okul öncesi sınıfı, kantin, sığınak ve çok amaçlı salonu bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 140 öğrenci, tam gün öğrenim görmektedir ![]() ![]() Okulumuz çevre ile işbirliği sağlamak amacıyla kapılarını tüm halka açmış ve talepleri doğrultusunda beceri kursları açılmasını sağlamaktadır ![]() ![]() Okulumuzun en büyük hedefi her yönüyle Muğla'da örnek bir okul olmaktır ![]() Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0252) 213 18 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karşıyaka Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 966549@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|