Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güreli, ilköğretim, merkez, muğla, okulu, recai, vali

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Merkez Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Merkez Muğla

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu İletişim

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Muğla Merkez Karşıyaka Mahallesi Yıldırım sokakta, Muğla’nın eski yerleşim alanı olan Saburhane mevkiindedir

2007 Yılında Eğitim Öğretime açılan okulumuzda 10 derslik, 1 fen laboratuarı, bilgisayar sınıfı, okul öncesi sınıfı, kantin, sığınak ve çok amaçlı salonu bulunmaktadır Kalorifer sistemi ile ısınması sağlanmaktadır Yaklaşık 6000 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilmiştir Okul bahçesinde basket, voleybol, hentbol vb spor sahası vardır Bahçemizde kültür ağaçlarına önem verilerek okula da ilerde katkısı olması amacıyla 90 adet zeytin ve meyve fidanları dikilmiş ve damlama sulama sistemi ile sulaması sağlanarak ta çevreye duyarlı örnek bir okul haline gelmiştir Ana sınıfı oyun alanı çimlendirilmiş ve bahçenin çevre düzenlemesi sağlanmıştır

Okulumuzda toplam 140 öğrenci, tam gün öğrenim görmektedir Okulumuzun tüm branşlarda ve sınıf bazında öğretmen eksiği bulunmamaktadır

Okulumuz çevre ile işbirliği sağlamak amacıyla kapılarını tüm halka açmış ve talepleri doğrultusunda beceri kursları açılmasını sağlamaktadır Bu sayede mahalle halkı ve veliler okulumuza sahip çıkarak gelişmesine yardımcı olmaktadırlar

Okulumuzun en büyük hedefi her yönüyle Muğla'da örnek bir okul olmaktır

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (0252) 213 18 12
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karşıyaka Mah Yıldırım Sok
Okulun Web Adresi: http://wwwmuglavalirecaigureliomeb k12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 966549@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com