|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, piri, reis, selçuklu |
![]() |
Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaPiri Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Piri Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Piri Reis İlköğretim Okulu İletişim Piri Reis İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Piri Reis İlköğretim Okulu Tanıtımı: 2005 yılında eğitim öğretime 600 öğrenci ile başlayan Piri Reis İlköğretim Okulu Selçuklu İlçesi Hocacihan Hacılar Mahallesi Tıp Fakültesi yol güzergahındadır ![]() ![]() ![]() Birinci katta müdür odası, öğretmenler odası, rehberlik odası ve sekiz sınıf bulunmaktadır ![]() Üçüncü katta bilgi teknoloji sınıfı, fen laboratuarı, sekiz derslik ve bir idare odası mevcuttur ![]() Piri Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: PİRİ REİS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HOCACIHAN HACILAR MH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322475152 Faks Numarası: 3322475057 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Piri Reis İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için ![]() |
![]() |
![]() |
|