|
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu, tire, yıl |
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 80yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu İzmir Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 80yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 80yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 80yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 80yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsini 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tire Okulun Telefonu: 232 512 15 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeni MhAtatürk CdNo:42 İş Bankası Arkası Okulun Web Adresi: İZMİR-TİRE (80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 330623@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|