|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hüseyin, ilköğretim, izmir, konak, okulu, saliha, özyavuz |
![]() |
Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Konak İzmirSaliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2506298 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 555 Sk,No:37 Yağhaneler Okulun Web Adresi: shozyavuzioo ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sh_ozyavu@yahoo ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|