![]() |
Sarıkamış İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıkamış İlköğretim Okulu Konak İzmirSarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıkamış İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkamış İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarıkamış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, İzmir Valisi Abdurrahman Paşa zamanında, Şimdiki adı Yeşiltepe olan Mahalledeki 401 sokakta, İki katlı ve kargir bina olarak yaptırılmıştır ![]() ![]() 1922 yılına kadar (Yeşiltepe) Selimiye Mahallesin de “Selimiye İnas” adı ile eğitim öğretim veren okulumuzun adı,1922 yılında değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() 1922 yılında Sarıkamış ismini alan okulumuz,1971 yılına kadar, Yeşiltepe (Selimiye)Mahallesi 401 sokak ta eğitim öğretimine devam etmiştir ![]() ![]() ![]() YENİ OKULUMUZUN : İzmir Anadolu Kız Lisesinin arka bahçesinde okulumuzun inşaatına, 1970 yılında başlanmış ve inşaatı 1971 yılında bitirilmiştir ![]() Okul 3 katlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Sarıkamış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4836290 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Halilrıfat Paşa 334/1 Sk ![]() Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 584544@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarıkamış İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|