|
|
Konu Araçları |
eskişehir, huzur, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
Huzur İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Huzur İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHuzur İlköğretim Okulu Hakkında - Huzur İlköğretim Okulu Tanıtım - Huzur İlköğretim Okulu Resimleri - Huzur İlköğretim Okulu İletişim Huzur İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 27 Eylül 1978 yılında yarı karkas yığma bina olarak yapılmıştırİnşaat alanı 384 m2 (24*16), bahçe alanı ise 5600m2'dirOkul adını, mahallede Hacı Süleyman Çakır tarafından maddi durumu iyi olduğu halde bakacak kimseleri bulunmayan bakıma muhtaç kişiler için yaptırılan Huzur evine izafeten Huzur İlkokulu olarak ismini almıştır Huzur Mahallesi Eskişehir'in güneydoğu kesiminde kurulmuşturYerleşim yeri olarak Devlet Hastanesinin üst kısmındaki yamaç kesimde yer alırYerleşim 1960'lı yıllarda başlamıştırMahalle Erenköy, Yenidoğan, Alanönü ve Gökmeydan Mahalleleri ile komşudurMahallenin güneyinde bulunan bağlık alan şimdi ise yerleşim yeri olarak yapılandırılmıştır Mahalle çoğunlukla kırsal kesimden göçle gelen kişilerce oluşturulduğundan gelenek ve göreneklerini devam ettirmektedirlerMahallede aileler sıkı bir dayanışma halindedirler Okulumuz 10 derslikli olup , 9dersliği sınıf bir dersliğide Bilişim Teknolojileri Labaratuvarı olarak kullanılmaktadır 2009/2010 Eğitim öğretim yılından itibaren Anasınıfı açılmıştırOkulumuzun şu anda derslik sayısının yetersizliğinden dolayı II Kademesi bulunmamaktadırOkulumuzda halen 10 öğretmen 2 idareci 1 memur biri de hizmetli olmak üzere 15 personel görev yapmaktadır Huzur İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222374510 Okulun Faksı: 2222276856 Okulun Adresi: HUZUR MAHKAYALI DERE CADNO:87 /ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://eskhuzurioomebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968643@mebK12tr Okulun Müdürü: MUAMMER KARAMAN Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZ HUZUR MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR OKULUMUZA MAVİ 10 VE SİYAH 24 NUMARALI OTOBÜSLER GELMEKTEDİR AYRICA 20 NUMARA GELMEKTEDİR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Huzur İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|