|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bey, fazıl, ilköğretim, izmir, konak, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Konak İzmirŞehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZ KURULLARI Öğrenci Davranışları Değerlendirme Üst Kurulu Meslekleri Tanıtma ve Mesleğe Yöneltme Komisyonu Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulu Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Komisyonu Okul Öğrenci Kurulu Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: (0232) 4335207 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 1215 Sk ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sehitfazilbey@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|