|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ibrahim, ilköğretim, karaoğlanoğlu, odunpazarı, okulu |
![]() |
İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehirİbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1962 yılında, o zaman mahallenin güney bölümüne verilen Akçağlan adıyla 6 derslikli tek katlı prefabrik bir bina yapılarak öğretime başlanmıştır ![]() 1962 yılında yapılan Prefabrik Bina Eskişehir'in kenar semti sayılırken, her geçen zamanda okulun çevresi konut alanlarına açılmış ve hızla mahallenin nüfusu artmaya başlamıştır ![]() ![]() 1975 yılında okul bahçesinin Üçtop sokak'ına paralel olarak 2 katlı 5 derslikli betonarme yeni bir bina daha yapılmış olup, o sıralarda Kıbrıs Barış Harekatı'nda şehit düşen Kıdemli Albay İbrahim KARAOĞLANOĞLU'nun adını yaşatmak için Valilik'çe alınan karar gereği okulun adı "İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu" olarak değiştirilmiştir ![]() 1982 yılında betonarme binaya ek olarak 8 derslikli 2 katlı ilave yeni bir bina daha yapılarak öğrenci sayısı artırılmıştır ![]() Sekiz yıllık kesintisiz eğitim sistemine geçilmesiyle, yetersiz kalan okulumuza 4 katlı 18 derslikli yeni bina yapılmış, ilk yapılan prefabrik derslikler kaldırılmıştır ![]() 1998 yılında iki ayrı bina ve toplam 28 derslik ile sekiz yıllık eğitime geçilmiş olup, okulumuzun adı: İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim okulu olmuştur ![]() İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222302770 Okulun Faksı: 2222216282 Okulun Adresi: KURTULUŞ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: iletisim@ikaraoglanoglu ![]() ![]() Okulun Müdürü: Ahmet BÖRCEK Okulun Ulaşım Bilgileri: Şehir Merkezinde bulunan Ziyapaşa Caddesi üzerinde olup Aydınlık, Seher ve Üçtop sokakları arasındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|