|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydıntaşbaş, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, sıraç |
![]() |
Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Selçuklu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Konya SelçukluSıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Hakkında - Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Resimleri - Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SIRAÇ AYDINTAŞBAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Selahaddineyyübi Mh ![]() Telefon Numarası: 3322110349 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Selçuklu |
![]() |
![]() |
#2 |
eğitimcilik
|
![]() Cevap : Sıraç Aydıntaşbaş İlköğretim Okulu Bilgileri Konya Selçukluöğretmenlerin eğitimi yok hepsi için deil ama malesef benim çocuğum bu sene basladı ama düzgün bir egitim yok ögretmenler okul devam ederken izin alıp tatile çıkabiliyorlar ve yerine vekil öretmen tayin etmiyorlar çocugumun 1 hafta boş boş geçirio acaba bu ara nasıl kapanacak bunu bana kim cevaplıyabilir sorumluluk derseniz yok lütfen ben bu konularda hassasım sizlerde hassas davranırsanız sevinirim ben bir veli olarak bu konu üzeride durmanızı rica ediyorum |
![]() |
![]() |
|