|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, baltacı, bilgileri, ibrahim, ilköğretim, okulu, şereflikoçhisar |
![]() |
İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Tanıtımı - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Hakkında Hacı Enbiya Mahallesi sakinlerinden İbrahim BALTACI , 1967 yılında 3000 metrekarelik arsayı karşılık beklemeden okul yapılması için bağış yaptığını ve okul adına tapuyu tescil ettirdiğini söyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna rağmen başta arsa sahibi İbrahim BALTACI ve Devletin işbirliği sonucu okulun yapımı tamamlanmış olup 1974-1975 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yrd ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR Adı: İBRAHİM BALTACI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hacıembiya Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126871787 Faks Numarası: 3126871787 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|