Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, baltacı, bilgileri, ibrahim, ilköğretim, okulu, şereflikoçhisar

İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Tanıtımı - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Hakkında

Hacı Enbiya Mahallesi sakinlerinden İbrahim BALTACI , 1967 yılında 3000 metrekarelik arsayı karşılık beklemeden okul yapılması için bağış yaptığını ve okul adına tapuyu tescil ettirdiğini söyler Daha sonra bir dilekçe ile başvuruda bulunur Ankara Valiliği ve Şereflikoçhisar Kaymakamlığı arasında yapılan yazışmalar sonucunda arsanın tapu, tapu verasını, çapını kaymakamlıktan istenir Nihayet Bayındırlık Müdürlüğü’nün Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderdiği 24/09/1970 tarih ve B5330F/6114 sayılı yazılarından 1970 yılının EK-inşaat programına alındığı görülmektedir Yapımına başlanan okul maddi olanaksızlıklar, bürokratik gecikmeler ve müteahhit firmanın işi geciktirmesi gibi sebepleri, okul inşaatının zaman zaman durmasına neden olmuştur

Buna rağmen başta arsa sahibi İbrahim BALTACI ve Devletin işbirliği sonucu okulun yapımı tamamlanmış olup 1974-1975 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiştir Okulumuz önce 303 metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilmiş olup 1998 yılında ek bina yapılarak genişletilmiştir Okul iki katlı 8 sınıflı, 16 şubesi vardır Bünyesinde 1 ana sınıfı, 1 spor odası,1 öğretmenler odası, 1 kooperatif odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 müdür odası,16 derslik, 1 arşiv odası,1 depo,1 hizmetli odasından ibarettir Okulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır
Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yrd 10 Sınıf Öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni 12 Branş Öğretmeni ile 3 hizmetli personel görev yapmaktadır Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır Toplam öğrenci sayımız 404’tür
İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: İBRAHİM BALTACI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Hacıembiya MahSezai Şimşek CadNo:42

Telefon Numarası: 3126871787

Faks Numarası: 3126871787

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - İbrahim Baltacı İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com