|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, maldan, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Maldan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maldan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaMaldan İlköğretim Okulu Hakkında - Maldan İlköğretim Okulu Tanıtım - Maldan İlköğretim Okulu Resimleri - Maldan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Maldan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Maldan İlkokulu 1954 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() A blok 1964 ve 1985 yıllarında tamirat görmüştür ![]() ![]() ŞimdiB blok olarak hizmet veren bina isa 1973 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 yılında 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitime başlanmıştır ![]() ![]() Şube ve öğrenci sayısının artması nedeniyle 2000 yılında şimdiC blok olarak hizmet veren 2 derslik ve Müdür odasının bulunduğu bina inşa edilmiştir ![]() Şu anda okulumuzda Anasınıfı ile birlikte toplam 9 derslik ve 137 öğrenci bulunmaktadır ![]() Öğretmen norm kadroları ise 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Türkçe 1 Fen ve Teknoloji 1 İlköğretim Matematik 1 Sosyal Bilgiler 1 Teknoloji ve Tasarım 1 Beden Eğitimi 1 İngilizce 5Sınıf Öğretmenliği 1 Okul Öncesi Eğitim-Öğretim hizmetleri aktif olarak devam etmektedir ![]() Maldan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 251 12 54 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Maldan Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397417@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Maldan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|