|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ersoy, ilköğretim, mete, milas, muğla, okulu |
![]() |
Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu Milas MuğlaDr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dr ![]() Okulun Tarihçesi: 1994 yılının ikinci kanaat döneminde Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kurucusu sayın Mete Ersoy Tarafından Okulumuz Bahçesine Spor Kompleksi,Müze,Derslik,Oluşan Ek Bina yapımına başlanmış olup bu nedenle sadece 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında geçici olarak Çift Eğitime geçilmiştir ![]() Fiziksel Özellikleri: ![]() Okulumuzun Özellikleri Okulumuz anasınıfını bünyesinde bulundurulan bir ilköğretim kurumudur ![]() ![]() ![]() Okulumuzda Okutulan Seçmeli Dersler- Bilişim Teknolojileri, Halk Kültürü ve Satranç 2008–2009 öğretim yılında seçilmiştir ![]() Okulumuzun Bina Durumu: Okulu binası 1994 yılının ikinci döneminde hizmete girmiş, Bakanlığımızın tip projelerinden ilköğretim tipinde ele alınmıştır ![]() Binanımızın Özellikleri: Okul binası kaloriferli olup, betonarme tipinde yapılmış bir binadır ![]() Dersliklerimiz: Okulumuzda bir anasınıfıyla birlikte 24 derslik mevcuttur ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçesinde bir kantin, bir spor odası, taşımalı öğrenciler için yemekhane mevcuttur ![]() ![]() Okulumuz bahçesinde basketbol-voleybol sahası bulunmaktadır ![]() ![]() Dr ![]() Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: (252) 512 43 79 Okulun Faksı: (252) 513 14 08 Okulun Adresi: Hayıtlı-Ahmet Çvş ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Dr ![]() Okulun E-Posta Adresi: 329741@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dr ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|