|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çetineller, ilköğretim, izmir, okulu, torbalı |
![]() |
Çetineller İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çetineller İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmirÇetineller İlköğretim Okulu Hakkında - Çetineller İlköğretim Okulu Tanıtım - Çetineller İlköğretim Okulu Resimleri - Çetineller İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çetineller İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Arsası; Torbalı'nın köklü ailelerinden Çetineller ailesi tarafından bağışlanan okulumuz,İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmış olup, 12 ![]() ![]() ![]() DERSLİK SAYISI: 24 sınıf,2 ana sınıfı,1 rehberlik servisi,1 revir,2 BTS(bilgisayar teknoloji sınıfı),1 iş teknik atölyesi,1 fen laboratuarı,1 kapalı spor salonu(spor salonu,toplantı salonu,tiyatro salonu, çeşitli etkinliklerde kullanılmaktadır ![]() ![]() KADROMUZ: Okulumuzda 1 müdür,2 müd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çetineller İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı Okulun Telefonu: 232 853 26 76 Okulun Faksı: 232 853 26 77 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İZMİR-TORBALI (Çetineller İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: cetineller_ioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çetineller İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|