|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, elmacık, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu |
Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaElmacık İlköğretim Okulu Hakkında - Elmacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Elmacık İlköğretim Okulu Resimleri - Elmacık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Elmacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1965 yılında Kütahya'nın Merkez Elmacık Köyü'nde hizmete girmiştir Merkeze 30km , Seyitömer Beldesi'ne 3 km uzaklıktadır![]() Şu an hizmet veren bina bakımı yapılmış; bir derslik, bir müdür odası ve bir depodan oluşmaktadır ![]() Ek olarak bir lojman ve bir tuvalet-kömürlük binasından oluşmaktadır Okulumuz bir aileye yetecek genişlikte bir lojmana sahip Fakat günümüzde kömürlük ve depo olarak kullanılmakta Lojman olarak kullanılmak istenirse içerisine biraz bakım yapılması gerekli![]() Lojman yanında bir adet süs havuzu bulunmakta Bahçe ağaçlandırması yapılmış ve düzenlidir ![]() Resimde gördüğünüz bölüm okulumuzun tuvalet ve kömürlük binası Erkek ve kızlar tuvaleti birbirinden ayrıdır Son yapılan okul binası bakımı sayesinde modern bir yapıya sahiptir![]() Köyümüzde suların kesilmesi , içilememesi gibi bir sorun yoktur ![]() Köyümüzün zaten az olan elektirik kesintisi sorunu yeni yapılan hatlarla büyük ölçüde ortadan kaldırıldı Bahçemiz gayet geniş bir alana ve içerisinde oyun-spor olanakları sunan bir yapıya sahip Zamanın verdiği yıpranma ile bahçe, salıncak, basketbol potası ve voleybol direklerinin biraz bakıma ihtiyacı var![]() Okulumuz tek derslikten oluşmakta ve 1 2 3 sınıflar birleştirilmiş olarak eğitim-öğretimine devam etmektedir 4 ve 5 sınıflar köyümüze 3 km uzaklıktaki Seyitömer Beldesine taşımalı olarak gönderilmektedir![]() Daha önceki yıllarda okulumuz lojmanında sınıf oluşturularak 4 ve 5 sınıflara eğitim verilmekteydi![]() UBAK 2008 Projesi ile okulumuzda bilgisayar , yazıcı, tarayıcı , projektör gibi eksiksik teknoloji materyali ve internet bağlantısı mevcut ![]() Köyümüzde en çok bulunan hayvan hindi Köy halkının standart olarak yetiştirdiği kümes hayvanı olan hindileri çeşitli renklerde görmek mümkün![]() 2008-2009 öğretim yılında 15 öğrencisi bulunan okulumuz Okul-Aile Birliği , muhtarımız ve köy halkının hoşgörüsü ve istekli yardımları sayesinde vatana , millete hayırlı bireyler yetiştirmeye devam etmektedir Elmacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 248 51 69 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Elmacık Köyü PK : 43264 Okulun Web Adresi: http://elmacikkoyu meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 426296@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Muhtar : 0 (534) 228 86 07 Elmacık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|