Kurtuluş İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurtuluş İlköğretim Okulu Karatay KonyaKurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim Kurtulus İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurtulus İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurtulus İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurtulus İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kurtulus İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kurtuluş İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1967 yılında Sedirler Mahallesinde Eğitim-Öğretime açılmıştır1992 yılında tek katlı ikinci bina,1998 yılında da ikinci binanın 2katı yapılmıştır2008 yılında tek katlı ilk bina yıkılarak 8 derslikli bir bina yapılmıştır Okulumuz adını Kurtuluş Savaşından almıştır Şu an yaklaşık 800 öğrenci ve yaklaşık 40 öğretmen /personelle eğitim öğretim hizmetlerine devam etmektedir Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KURTULUS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Haci Yusuf Mescit Mah Hilal Cad Melike Adile Sk Karatay Telefon Numarası: 3323550532 Faks Numarası: E-mail Adresi: karataykurtulusioo@gmailcom Web Adresi: - http://kurtulusioomebk12tr Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|