|
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, karaören, okulu, seyitgazi, tetik, zekeriya, şehit |
Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirKaraören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Hakkında - Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Resimleri - Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu İletişim Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226844261 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaören Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Burhan DURAN Okulun Öğretmen Sayısı: 3 Okulun Öğrenci Sayısı: 48 Okulun Derslik Sayısı: 6 Okulun Ulaşım Bilgileri: Köye Kırka Belediyesi otobüsleri ve şehirler arası otobüslerle sağlanmaktadır Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Karaören Şehit Zekeriya Tetik İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|