Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, necatibey, okulu

Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Necatibey İlköğretim Okulu Hakkında - Necatibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri - Necatibey İlköğretim Okulu İletişim

Necatibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Eğitim hizmetinde büyük çabaları olan zamanın Milli Eğitim Bakanı Mustafa NECATİ beyin adının unutulmaması için bir saygı eseri olarak okulumuzun adına NECATİBEY ilköğretim okulu denmiştir Okulumuza ismi verilen Mustafa NECATİ bey 1893 yılında doğmuştur Darendeli Halit beyin oğludur 1 Ocak 1929 yılında 36 yaşında çok genç olduğu halde bir ameliyat hatasının kurbanı oldu

Bütün hayatı adeta yetişilemeyecek şekilde eğitim alanında koşmakla geçti Büyük hizmetleri kısa bir ömre sığdırmanın sırrını halka hizmetle, samimiyet olduğunu ispat etti Çok genç yaşta İzmir idadisinden mezun oldu İzmir de bir arkadaşları ile birlikte kurdukları “Şark idadisi” müdürlüğünü yaptığı sırada, kız ve erkek okullarında da öğretmenlik yaparak birçok değerli öğretmenler yetiştirmiştir

Yurdunu ve milletini çok seven Mustafa NECATİ Bey Türk milletinin istikbalini Türk Maarifinin yükselmesinde görmüş ve hayatı boyunca bu mesleğe büyük hizmetler etmiştir

Okulumuz 1928 yılı mart ayı içinde açılmıştır Öğretmen kadrosu olmadığından Gazi, Sakarya, Sekiz Eylül ve İstiklal ilkokullarından 4 ve 5’inci sınıflar idareten bu okula nakledilmiştir Başöğretmen vekâletini merhum Gazi İlkokulu öğretmeni Arif HİKMET Bey yapmıştır Okulumuza 1960 yılında ikinci kat ilave edilerek bu günkü duruma getirilmiştir

Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 2311311
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dilsikar Mah Ögüt Cad No:2
Okulun Web Adresi: http://necatibeymanisak12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 397741@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com