|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, necatibey, okulu |
![]() |
Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaNecatibey İlköğretim Okulu Hakkında - Necatibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri - Necatibey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Necatibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Eğitim hizmetinde büyük çabaları olan zamanın Milli Eğitim Bakanı Mustafa NECATİ beyin adının unutulmaması için bir saygı eseri olarak okulumuzun adına NECATİBEY ilköğretim okulu denmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün hayatı adeta yetişilemeyecek şekilde eğitim alanında koşmakla geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Yurdunu ve milletini çok seven Mustafa NECATİ Bey Türk milletinin istikbalini Türk Maarifinin yükselmesinde görmüş ve hayatı boyunca bu mesleğe büyük hizmetler etmiştir ![]() Okulumuz 1928 yılı mart ayı içinde açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 2311311 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dilsikar Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://necatibeymanisa ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397741@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|