|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, zeki |
![]() |
Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaZeki Altındağ İlköğretim Okulu Hakkında - Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Resimleri - Zeki Altındağ İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Tarihçesi: : Okulumuzun adı, Selçuklu Zeki Altındağ İlköğretim Okuludur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçesi 8265 m2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ZEKİ ALTINDAĞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sancak Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322610800 Faks Numarası: 3322610800 E-mail Adresi: zekialtindagioo@gmail ![]() Web Adresi: - Zeki Altındağ İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için |
![]() |
![]() |
|