|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, organize, sanayi |
![]() |
Organize Sanayi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Organize Sanayi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaOrganize Sanayi İlköğretim Okulu Hakkında - Organize Sanayi İlköğretim Okulu Tanıtım - Organize Sanayi İlköğretim Okulu Resimleri - Organize Sanayi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Organize Sanayi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul binamız Laleli Mahallesi 5209 Sok ![]() ![]() Laleli Mahallesindeki nüfus artış hızına paralel olarak beş derslik yeterli olmamış, okul binasına bir kat eklemek suretiyle 1984 yılında hizmet binamız on dersliğe çıkarılmıştır ![]() Okulumuz 2005-2006 eğitim-öğretim yılına kadar on derslik, bir ana sınıfıı , öğretmenler odası , müdür , müdür yardımcısı odasıyla hizmete devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda bulunan birimler şunlardır Müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası (2 adet), hizmetli ve arşiv odası, satranç sınıfı, fen laboratuvarı , Bilişim Teknolojileri Laboratuarı, kütüphane, rehberlik servisi, araç odası, anasınıfı derslik, derslik(16 adet), öğrenci soyunma odası, spor odası, Toplantı Salonu ![]() Eğitim ve öğretim çalışmalarımızda fiziki eksikliklerimiz bulunmamaktadır ![]() ![]() Futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, satranç odası öğrencilerimize sosyal ve sportif alanlar olarak hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() Organize Sanayi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 2330901 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://organizesanayi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: organizeilkogretim@hotmail ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Organize Sanayi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|