Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, konya, kulluk, lütfi, okulu, selçuklu, zeliha

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Hakkında - Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeliha Ve Lütfi Kullukİlköğretim Okulu Resimleri - Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu İletişim

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 3 Aralık 1984 tarihinde eğitim ve öğretime açılmıştır
Okulumuzu Zeliha KULLUK hanımefendi yaptırmış Okula kendisinin ve eşinin ismini vermiştir
Okulumuz ilk açıldığı tarihte 10 dershane 2 idari oda ve sobalı olarak açılmıştır İlk açıldığında 9 şubede 1 müdür 9 öğretmen 281 öğrenci ile eğitim ve öğretim yılını tamamladı
İlk günden itibaren eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara başlanmıştır Okulun ihata duvarı ile okul bahçesine bir şadırvan yapımı ilk yılın sonunda gerçekleştirilmiştir
Okula ek olarak kalorifer dairesi yaptırılarak, okul kaloriferle ısıtmaya geçilmiştir Kalorifer dairesinin üzerine iki dershane ile iki idari oda Zeliha KULLUK hanımefendinin katkıları ile yaptırılarak 28101986 tarihinde hizmete açılmıştır
Okulun ve mahallin imkanları ile 29031993 tarihinde çok amaçlı salon inşaatının temeli atılmıştır Salon inşaatının biran önce tamamlanabilmesi için okuldaki tüm görevliler büyük bir işbirliği ve gayret göstermişlerdir
Okul kooperatifi gelirleri, hayırsever kişilerin yardımları birleştirilerek inşaatın bitirilmesine çalışıldı Salon inşaatı tamamlanarak büyük bir katılımla 10 Haziran 1995 tarihinde ilk olarak, yıl sonu okul gecesi yapılarak açılışı yapılmıştır Çok amaçlı düşünülerek yapılan bu salonda okulun, çevre okulların ve çevre halkının her türlü sosyal faaliyetlerinin yapıldığı bir mekan olmuştur
İlköğretimin sekiz yıla çıkarılması ile birlikte, okulumuzda dershane yetersizliği ortaya çıkmıştır Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan ısrarlı istek üzerine, Özel İdare katkısı ile okulumuza ilave olarak sekiz dershane ve bir idari oda yapılmıştır 11101998 tarihinde hizmete açılmıştır
Okulun fiziki yönden yetersizliği gün geçtikçe artmıştır Bu nedenle 09072002 tarihinde 1 Anasınıfı, 1 Laboratuvar ve 4 ek dershane olmak üzere toplam 6 dershane temeli atılmış, bir miktar özel idare katkısı sağlanmış, büyük bir bölümü okulun kendi imkanları ile inşaat tamamlanmıştır
16122002 tarihinde Anasınıfı ve laboratuvarda eğitim öğretim faaliyetlerine başlanmıştır

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ZELİHA VE LÜTFİ KULLUK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Cumhuriyet Mah Eyüp Sultan Cad Erbay Sokak No:4 Selçuklu/Konya
Telefon Numarası: 3322481926
Faks Numarası: 3322481926
E-mail Adresi: zelihakullukioo@gmailcom
Web Adresi: - http://zelihavelutfikullukioomebk12

Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com