|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, kulluk, lütfi, okulu, selçuklu, zeliha |
![]() |
Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaZeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Hakkında - Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeliha Ve Lütfi Kullukİlköğretim Okulu Resimleri - Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 3 Aralık 1984 tarihinde eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuzu Zeliha KULLUK hanımefendi yaptırmış ![]() ![]() Okulumuz ilk açıldığı tarihte 10 dershane 2 idari oda ve sobalı olarak açılmıştır ![]() ![]() İlk günden itibaren eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara başlanmıştır ![]() ![]() Okula ek olarak kalorifer dairesi yaptırılarak, okul kaloriferle ısıtmaya geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ve mahallin imkanları ile 29 ![]() ![]() ![]() ![]() Okul kooperatifi gelirleri, hayırsever kişilerin yardımları birleştirilerek inşaatın bitirilmesine çalışıldı ![]() ![]() ![]() İlköğretimin sekiz yıla çıkarılması ile birlikte, okulumuzda dershane yetersizliği ortaya çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun fiziki yönden yetersizliği gün geçtikçe artmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ZELİHA VE LÜTFİ KULLUK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322481926 Faks Numarası: 3322481926 E-mail Adresi: zelihakullukioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://zelihavelutfikullukioo ![]() ![]() ![]() Zeliha Ve Lütfi Kulluk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|