|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, pelitalan |
![]() |
Pelitalan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pelitalan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaPelitalan İlköğretim Okulu Hakkında - Pelitalan İlköğretim Okulu Tanıtım - Pelitalan İlköğretim Okulu Resimleri - Pelitalan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pelitalan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1959 yılında 2 derslikli olarak eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda (2007-2008 eğitim-öğretim yılı itibariyle) 9 sınıf vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pelitalan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 243 12 25 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Pelitalan Köyü Okulun Web Adresi: http://pelitalan ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397968@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Manisaya 38 km ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok - Öğretmenlerimiz Manisa'da ikamet etmekte olup günübirlik geliş-gidiş yapmaktadırlar ![]() Pelitalan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|