|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alüminyum, bilgileri, ilköğretim, konya, okulu, seydişehir |
Alüminyum İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alüminyum İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir KonyaAlüminyum İlköğretim Okulu Hakkında - Alüminyum İlköğretim Okulu Tanıtım - Alüminyum İlköğretim Okulu Resimleri - Alüminyum İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alumınyum İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alumınyum İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alumınyum İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alumınyum İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Alumınyum İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Alüminyum İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1980 Yılında hizmete açılan okulumuza, Eti Alüminyum tesislerinin Sosyal Sitesi içinde oluşu nedeniyle Alüminyum İlkokulu adı verildi Okul hizmet binası, 1997-1998 Öğretim yılına kadar tek katlı baraka şeklindeydi![]() Alüminyum İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: ALUMINYUM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eti Aş Genel Müdürlüğü LojmanlariTelefon Numarası: 3325823958 Faks Numarası: E-mail Adresi: 729446@meb k12 trWeb Adresi: - www aluminyum meb k12 trAlüminyum İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul hakkında daha fazla bilgi için
|
|
|
|