Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, dömekeli, eylül, ilköğretim, kemal, manisa, merkez, neşen, okulu

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Hakkında - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu İletişim

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1866 yılında Çaprazkebir Mahallesinde Rum Okulu olarak, yine bir Rum olan Veziroğlu ANDOROS tarafından yaptırılmış ve Rum Kız Okulu olarak öğretime başlamıştır

Yunanlıların yurdumuzdan kovulmasından sonra,1922 yılında da İmam Hatip Okulu olmuş, Müdürü Hindistanlı Hasan Efendi’dir Mevcut okul 1925 yılında karma olarak eğitimini sürdürmüş olup Müdiresi Ün- siye Hanımdır Aynı yıl Orta Okul olan okulumuzun Müdürü Halim Niyazi Efendi’dir

Manisa’nın kurtuluş gününden dolayı okulumuza1928 yılında SEKİZEYLÜL adı verilmiştir Aynı binada 1928’ den 1972 yılına kadar eğitim- öğretim sürdürülmüştür Mevcuda yetersiz kalan, eskiyen binanın yerine Yeni Mahalle’de aynı isimle yaptırılan binaya taşınmış, 1972–1973 yılında Eğitim – Öğretime bu yeni binada başlanmıştır

1997 – 1998 Eğitim Öğretim yılından itibaren sekiz yıllık zorunlu öğretim uygulamasından dolayı adı Sekizeylül İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiş olup, Müdürü Muammer DAĞDAŞ’ tır

Halen okulumuz B Bloğunun 3 kat kaba inşaatı hayırsever Neşen DÖMEKELİ tarafından eşi Kemal DÖMEKELİ için yaptırılan 4 katı ve diğer işleri devletimizce tamamlanan okulumuz bu haliyle A ve B olmak üzere iki blokludur

Okulumuzun toplam 24 dersliği, 1 Bilgisayar Sınıfı,1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 İş Teknik Atölyesi, 2 Ana Sınıfı, 9 kız ve 9 Erkek WC si, 1 Memur Odası 3 İdari Oda, 1 Rehberlik Servisi Odası, 2 Öğretmenler Odası, 1 Odunluk, 1 Kalorifer Dairesi, 1 Spor Odası, 1 Mutfağı bulunmaktadır

Okulumuz 2002 – 20003 Öğretim Yılının 2 Döneminde tamamlanan ek binası ile normal öğretim uygulamasına geçmiş, adı da SEKİZEYLÜL KEMAL-NEŞEN DÖMEKELİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236-211 44 01
Okulun Faksı: 236-211 44 99
Okulun Adresi: Yeni Mah Malta Yolu 4707 sok no:35
Okulun Web Adresi: http://wwwmanisasekizeylulmebk12t r/
Okulun E-Posta Adresi: 397633@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sekiz Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com