|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, şehitler |
![]() |
Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaŞehitler İlköğretim Okulu Hakkında - Şehitler İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri - Şehitler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehitler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : (Kuruluş-1887) 1 – Kuruluşundan Yunan İşgaline Kadar 1884 yılında Manisa’da bulunan 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 – İşgal Yıllarından Cumhuriyete Kadar 13 Mayıs 1920 de Yunan işgalinin ilk yıllarında okul tamiri kabul etmez bir hale gelerek 1958 de Maarif Vekâletini emri ile aynı yılda yıktırılan binada tedrisata devam etmiş daha sonra Yunan kuvvetleri binayı hastane yaptıklarından o zaman Manisa Yangınında yanan eski Darüleytam binasına naklederek tedrisata devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 – Cumhuriyetten Sonra 1923’te Sultani yerine Lise isminin kabul edilmesinden sonra okul bir devreli lise olarak faaliyet göstermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1969 yılında yeni lise binası yapılmasından sonra Lisenin ayrılması ile Şehitler Ortaokulu olarak devam etmiş 8 Yıllık Zorunlu Eğitim Uygulaması nedeniyle 1997-1998 öğretim yılından itibaren Şehitler İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Şehitler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 2311067 Okulun Faksı: (236) 2322743 Okulun Adresi: Sakarya Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://manisasehitler ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehitler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|