|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdi, ankara, bilgileri, ilköğretim, ipekçi, okulu, yenimahalle |
![]() |
Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Resimleri - Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Ankara -Yenimahalle İlçesi Karşıyaka semtinin Barış Mahallesi’nde ve Barış Caddesi üzerinde 1977 yılında temeli atılan okulumuz, 3 Aralık 1979 tarihinde tamamlanarak BARIŞ İLKOKULU adı ile eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Milliyet Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Baş Yazarı Abdi İpekçi’nin öldürülmesinden sonra 1980–1981 öğretim yılında okulumuzun adı ABDİ İPEKÇİ İLKOKULU olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() Semt nüfusunun yoğunluğu nedeniyle ortaokula ek bina yapılmış ve Aralık 1983 tarihinde hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz halen Mehmet ÖZSOY müdürlüğünde, 1 müdür başyardımcısı, 3 müdür yardımcısı, 86 kadrolu öğretmeni, 3 ücretli öğretmen, 2 geçici görevli öğretmen, 1726 öğrencisi, 1 memur ve 8 sözleşmeli personeli ile eğitim hizmetini sürdürmektedir ![]() Abdi İpekçi İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ABDİ İPEKÇİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BARIŞ CAD ![]() Telefon Numarası: 3123463301 Faks Numarası: 3123462785 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANKARA - YENİMAHALLE - Abdi İpekçi İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|