|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, edremit, ilköğretim, istiklal, okulu |
![]() |
İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstiklal İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Istiklal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Istiklal İlköğretim Okulu Resimleri - Istiklal İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçe TARİHÇE ![]() Okulumuz 1869 yılında devlet tarafından yaptırılmış ve Rüştiye Mektebi adıyla açılmıştır ![]() ![]() 1972 yılında Hasan Saim SIRLAN isimli Edremitli hayırsever bir kişi tarafından okulumuza Tuzcu Murat Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1977 yılından 1989 yılına kadar Dokuz Eylül İlkokulu ile ikili öğretim şeklinde hizmetini sürdürmüştür ![]() 1989 yılında Ticaret Lisesinin boşalan Endüstri Meslek Lisesine taşınması ve okulumuz binasını boşaltması nedeniyle ![]() ![]() 1994-1995 Öğretim yılında kendi binasının geçici olarak yüksek okula tahsis edilmesi nedeniyle yine Dokuz Eylül ilkokulu binasına taşınarak iki okul bir arada eskiden olduğu gibi eğt ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılında yurdumuzda 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitime geçilmesi nedeniyle Okulumuzun adı İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() 2002 Yılında Yüksek Okulun kendi binasına taşınmasından sonra okulumuzda kendi binasına taşınmıştır ![]() ![]() Okulumuz bahçesine Ekim 2005 yılında inşaatına başlanıp Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iki kat olarak ihalesi yapılan yeni binanın üzerine Belediyeler birliği tarafından ilave yapılan toplam 3 Katlı 16 derslikli yeni bir bina yapılmış Ekim 2006 yılında normal eğitim öğretime geçilmiştir ![]() Istiklal İlköğretim Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT Adı: ISTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Istiklal lltöğretim Okulu Edremit Balıkesir Telefon Numarası: 2663731615 Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: edr-654104@hotmail ![]() Web Adresi: BALIKESİR - EDREMİT - İstiklal İlköğretim Okulu http://istiklal ![]() ![]() ![]() İstiklal Nostalji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN 1982-1983 MEZUNLARI ![]() ![]() ![]() ![]() MURAT ŞAHİN-OKULUN ESKİ ÖĞRENCİSİ (ŞU AN ÇORLU ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE MOBİLYA ÖĞRETMENİ) ![]() MURAT ŞAHİN-NERMİN ÇALIŞKAN ![]() MURAT ŞAHİN-ŞENOL MUTLU ![]() 1984-1985 yılında okulumuzdan mezun olan Elis Saral şimdi Edremit Kadıköy Leman Akpınar İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|