|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekçiler, fedai, fethiye, ilköğretim, kebiz, muğla, okulu |
![]() |
Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaBekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Hakkında - Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Tanıtım - Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Resimleri - Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARIDOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ,TOPLUMA YARARLI,ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6258059 Okulun Faksı: 252 6258059 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Bekcilerilk@hotmail ![]() Okulun Müdürü: BİLAL TURGUT Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 220 KM - İlçe Merkezine Uzaklığı : 83 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yaklaşık 100 Tl Bekçiler Fedai Kebiz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|