|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anadolu, ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, yenimahalle |
Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Anadolu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Anadolu İlköğretim Okulu Resimleri - Anadolu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, 42291 ada 1 parsel sayılı 3646 m2 alan üzerinde kurulmuştur Okulumuzun ilk ismi Macun 2 Kısım Evler İlkokuludur, inşaatına 1982 yılında başlanmış, 1983 yılında eğitim öğretime açılmıştır 1988 yılında şu anki binasına taşınmış, adı da Ali Rıza Bey İlkokulu olarak değiştirilmiştir Okulumuz; adını Ulu Önder Atatürk’ün babasının adından almıştır Yeni binanın yapımı Yenimahalle Belediyesi ve mahalle sakinlerinin işbirliği ile gerçekleştirilmiştir Okulumuz 1997 yılında 8 yıllık eğitime geçilmesi nedeniyle Ali Rıza Bey İlköğretim Okulu adını almıştır 75 Eğitim Bölgesinde bulunmaktadır![]() Okulumuz Yenimahalle mahalle Belediyesinin Kensel Dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak olması nedeniyle eğitim öğretime Orhan Cemal Fersoy ilöğretim Okulun da eğitim öğretime devam etmektedir ADRES:Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 81 Sok No : 24 Demetevler/YenimahalleAnadolu İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Anadolu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Anadolu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Anadolu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Anadolu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: ANADOLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Anadolu Mah 112 Sok No:7-8 Yenimahalle/AnkaraTelefon Numarası: 3123463467 Faks Numarası: 3123462226 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - YENİMAHALLE - Anadolu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|