![]() |
Çaykenarı İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çaykenarı İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaÇaykenarı İlköğretim Okulu Hakkında - Çaykenarı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çaykenarı İlköğretim Okulu Resimleri - Çaykenarı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çaykenarı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇLARI VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDEN ALDIĞI DAYANAKLA, KENDİNİ İFADE EDEBİLDİĞİ, DEMOKRATİK, ÇAĞDAŞ BİR OKUL ORTAMI OLUŞTURMAK ![]() MİSYONUMUZ ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINA BAĞLI ÜLKESİNİ SEVEN DEMOKRAT, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, HOŞGÖRÜLÜ, TEMEL BECERİLERİ KAZANMIŞ BİREYLER YETİŞTİRİP ONLARI HAYATA VE BİR ÜST OKULA KAZANDIRMAKTIR ![]() Çaykenarı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6673013/ 506 5782240 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://caykenariilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 688925@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ALİ ÖĞÜTVEREN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 157 KM - İlçe Merkezine Uzaklığı 35 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100-150 TL Çaykenarı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|