|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açar, afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, okulu, sandıklı, teğmen, uğur, yavaşlar, şehit |
![]() |
Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarYavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Hakkında - Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Resimleri - Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1996 yılında "Yavaşlar İlkokulu" ve "Şehit Teğmen Uğur Acar Ortaokulu" ile birleşerek,"Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İÖO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sandıklı Okulun Telefonu: (272) 534 61 52 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yavaşlar Kasabası Okulun Web Adresi: http://yavaslarioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439351@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|