|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, ahmetpaşa, atatürk, bilgileri, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
![]() |
Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarAhmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sinanpaşa İlçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde yeni İlköğretim Okulu yapımı tamamlandı ![]() Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa Beldesinde ilköğretim öğrencileri; Ahmetpaşa İlköğretim Okulu ve Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulunda eğitim ve öğretim görmekteydi ![]() ![]() Ahmetpaşa Atatürk ilköğretim Okuluna yaptırılan ek bina 3 kat ve 8 derslikten oluşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: (272) 323 63 63 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ahmetpaşa Kasabası Okulun Web Adresi: http://apasaataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmetpaşa Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|