|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, boyalı, hanım, ilköğretim, okulu, sinanpaşa, şöhret |
![]() |
Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarBoyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Hakkında - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Tanıtım - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu İletişim ![]() Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda 1941-1946 yıllarında eğitim-öğretim köy odalarında yapılmakta iken daha sonra 1946 yılında yapılan binada eğitim-öğretim sürdürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: (272) 313 24 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Boyalı Köyü Okulun Web Adresi: http://boyalisohrethanim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 758103@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine :20 Km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Boyalı Şöhret Hanım İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|