|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, hasan, ilköğretim, merkez, okulu, trabzon, yücel |
![]() |
Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Merkez Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Merkez TrabzonHasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Trabzon Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / MERKEZ Adı: HASAN ALİ YÜCEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi 61040 Trabzon Telefon Numarası: 4622311766 Faks Numarası: 4622314076 Tarihçe: Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu 1999 yılında 2 nolu Erdoğdu Mahallesi Belde 1 bölgesinde kentleşmenin ve yapılaşmanın getirdiği yeni yerleşim alanında duyulan eğitim kurumu ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Okulumuzun resmi açılışı dönemin Milli Eğitim Bakanı Metin BOSTANCIOĞLU tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009-2010 öğretim yılında 4 anasınıfı ve 40 ilköğretim sınıfında öğrenci sayısı 1529’a ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Eğitim misyonumuzu ve vizyonumuzu aynı kararlılıkla devam ettirmekteyiz ![]() Kurumun Misyonu : Tüm öğrencilerimizi iyi bir vatandaş olarak,farklı etkinliklerde bulunan,insanlara saygılı,düşünen,dünyadaki gelişmeleri takip edebilen,bilgiyi kullanma ve açıklama becerisi üst seviyeyi yakalayabilen,öğrenme isteği daima güçlü ![]() Kurumun Vizyonu: Yarının daha mutlu TÜRKİYESİ’nin toprağına,bayrağına sevdalı;Atamızın açtığı yolda ilerleyen,hedefine koşan,sorumluluklarını iyi bilen,yaşadığı çağı anlayıp,yorumlayabilen değişime açık,çevresiyle uyumlu,yetenekli,üretken ve çalışkan bireylerini yetiştirmek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|