|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, ilköğretim, merkez, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Merkez AmasyaYavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() Okulumuzun Tarihçesi 1957/1958 öğretim yılında Atatürk İlkokulu bünyesinde açılmıştır ![]() Amasya'da doğan şehzade ve 9 ![]() ![]() 1959/1960 öğretim yılının başından 28 Ekim 1963 tarihine kadar Üçler İlkokulu bünyesinde faaliyet göstermiştir ![]() 26 Ekim 1963 tarihinde yapımı tamamlanan bu binada faaliyetine başlamış, 1976/1977 öğretim yılında ikili eğitime geçilmiştir ![]() Bünyesinde 1977 yılında anasınıfı, 1983 yılında özel sınıf açılmıştır ![]() Valilik Makamının 16 Haziran 1995 ve 14689 sayılı onayı ile İLKÖĞRETİM OKULU’NA dönüştürülmüştür ![]() 1997/1998 öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını vermiştir ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gökmedrese Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3582181391 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:353119@meb ![]() ![]() ![]() ![]() Web Adresi : Yavuz Selim İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|