|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kütahya, mehmet, okulu, tarhan, tavşanlı |
Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaMehmet Tarhan İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul Tavşanlı'lı iş adamı Mehmet TARHAN tarafından 11 derslikli olarak yapılarak Milli Eğitime bağışlandı Okula Mehmet Tarhan adı verildi Okul 1990-1991 Eğitim - Öğretim yılında açıldı Okulun bulunduğu çevrenin yoğun yerleşim alanı olması sonucu 1991 - 1992 öğretim yılında çift öğretim yapmaya başlanmıştır 2000 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca 8 derslik ek ilave yapılarak derslik sayısı 19' a çıkarılmış olup, okul normal eğitim yapmaktadır Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (0 274) 614 51 23 - 612 04 09 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Moymul Mh Tunçbilek Cd No:2 Okulun Web Adresi: http://mehmettarhan meb k12 tr Okulun E-Posta Adresi: 237482@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Tarhan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|