|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, çobanözü, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
![]() |
Çobanözü İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çobanözü İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarÇobanözü İlköğretim Okulu Hakkında - Çobanözü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çobanözü İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanözü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çobanözü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1-BİNA DURUMU: Okul, 8 derslik, 1 ana sınıfı, 1 bilgi teknolojileri sınıfı, 1 kütüphane, 1 depo , tuvaletler ve iki binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 2-PERSONEL DURUMU: Okulumuzda 1 idareci, 9 kadrolu, 2 ücretli ve 1 yardımcı personel olmak üzere toplamda 13 personel vardır ![]() ![]() Çobanözü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 321 22 82 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cobanozu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439530@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çobanözü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|